Retete

CIUPERCI UMPLUTE CU LEGUME ŞI TOFU

CIUPERCI UMPLUTE CU LEGUME ŞI TOFU


INGREDIENTE:
- 10 ciuperchi Champignon;
- 1 ardei kapia;
- 2 roşii;
- 3 căţei de usturoi;
- 100g tofu tăiat cubuleţe;
- 20 ml ulei de măsline;
- sare, piper;
- cimbru;
- pătrunjel verde.

MOD DE PREPARARE:

Se curăţă ciupercile şi se îndepărtează codiţele. Ardeiul şi roşiile se taie cubuleţe, iar usturoiul se toacă mărunt.

O tigaie se unge cu ulei de măsline, iar în ea se adaugă legumele. Se asezonează cu sare, piper, cimbru şi se călesc timp de 2 minute. Se adaugă şi cubuleţele de tofu.

Într-o tavă, se presară ulei de măsline şi se aşează pălăriile ciupercilor. În ciuperci, se adaugă legumele călite, iar tava se dă la cuptorul preîncins în prealabil la 180 de grade Celsius timp de  25 minute.

După ce sunt gata, ciupercile pot fi decorate cu frunze de pătrunjel verde.

POFTĂ BUNĂ!