Retete

Ciorbă cu legume, dreasă cu iaurt!

CIORBĂ CU LEGUME ŞI DREASĂ CU IAURT
 
INGREDIENTE:
- 1 morcov;
- 1 păstârnac;
- 1/2 ţelină;
- 1 ardei kapia;
- 1 dovlecel;
- 200g fasole păstăi;
- 2 cepe mici;
- sare, piper;
- borş, după gust;
- 200 ml sos de roşii;
- 300g iaurt grecesc 2%;
- 3 linguri ulei vegetal;
- leuştean;
- pătrunjel.


MOD DE PREPARARE:
Tocăm legumele cuburi mici. Punem legumele la fiert începând cu rădăcinoasele, ardeiul kapia şi ceapa. După ce sunt pe jumătate fierte, se adaugă dovleceii, fasolea păstăi. Când sunt şi dovleceii fierţi, se adaugă sosul de roşii, borşul şi se presară sare. Într-un bol se amestecă iaurtul grecesc, uleiul vegetal, leuşteanul şi pătrunjelul şi apoi se dizolvă în ciorbă.

Poftă bună!

Nouă ne-a ieșit așa