Despre Natur House Berceni

"Auzi? Noi ce mâncăm azi?"

Tu, de câte ori pe săptămână auzi sau pui întrebarea asta?

Și de câte ori răspunsul e unul corect? Și când spunem "corect", ne referim în primul rând la gusturile tale, la plăcerea de a găti o anumită mâncare, la timpul pe care îl aloci pregătirii, și nu în ultimul rând la folosirea alimentelor sănătoase, gătite corespunzator.

Noi, românii, din păcate, nu ne aflăm în topul celor mai sănătoase țări din punct de vedere medical (o spun experții în studiile organizate la nivel european si mondial despre obezitate), și asta nu din lipsă de produse calitative, ci din cauza unei insuficiente, sau chiar inexistente, educații alimentare și, mai ales, din pricina comunicării defectuoase și eronate.

Dar, în ciuda tuturor acestor impedimente, noi, Natur House Berceni, suntem aici. Prin experiența acumulată în cei 8 ani de activitate în domeniul nutriției și dieteticii, am reușit să creăm un concept frumos, ușor de abordat și potrivit fiecărui stil de viață. Cu empatie, răbdare și pricepere, oferim informații/ sfaturi/ articole despre reeducarea alimentară și adoptarea unor diete alimentare echilibrate, care să corespundă nevoilor oricărui tip de persoană.

Te ajutăm noi!

Află mai multe despre ALIMENTE și BENEFICIILE lor. Află mai multe despre PLANTE și BENEFICIILE lor. Aici găsești informații despre VITAMINE și MINERALE. Ești un părinte ocupat și ai nevoie de REȚETE rapide și sănătoase pentru familia ta? Te interesează informațiile legate de cantitățile necesare din fiecare grupă alimentară, sugestii de porții și cum să le combini la fiecare masă? Ei bine, și aici venim în ajutorul tău.

Acest domeniu vast și minunat numit Nutriție și Dietetică nu este știință spațială avansată. Este ceva ce se învață, se explorează zilnic, este un domeniu care contribuie la o sănătate fizică și mentală de invidiat.

De câte ori nu ai mâncat ceva și ai început să te simți obosit și lipsit de energie? Te-ai gandit vreodata, măcar o secunda, că alimentele pe care le-ai mancat nu au fost combinate corect, iar organismul tău, pur și simplu, te atenționa că ai facut ceva greșit? Corpul uman este foarte intelligent, transmite semnale de fiecare data când facem ceva dăunator sănătății noastre. Tot ceea ce trebuie ca noi sa facem este să invățăm să “descifrăm” ceea ce el ne transmite. Te vom învăța, tainele nutriției și ale organismului uman

“Fie ca hrana să-ți fie medicament” (Hipocrate)

Centrul nostru de nutriție și dietetică, prin acest blog Natur House Berceni, vine în sprijinul celor care conștientizează că obezitatea este o boală extrem de gravă, celor care vor să scape de kilogramele acumulate în exces, dar și celor care vor sa ia în greutate în mod sănătos, celor care vor să-și recapete sănătatea celor care vor să își recapete vitalitatea, să își (re)descopere plăcerea de a găti, de a mânca sănătos și a se simți viu și dinamic și în mod special de a se informa.

Suntem aici, te putem ajuta!