Nutritie si sanatate

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

DETOXIFIEREA


          Suntem la începutul unui Nou An în care ne propunem să fim cei mai buni pe toate planurile, dar mulţi dintre noi uităm că pentru a fi cei mai buni trebuie să fim, mai întâi, sănătoşi. “Sănătatea e mai bună decât toate” e o zicală pe care am auzit-o des, mai ales în zilele de sărbătoare care tocmai au trecut. Poate fi o zicală veche, demodată, dar e plină de adevăr şi înţelepciune.

Dar cum facem să atingem o stare permanentă de sănătate, cum facem să fim sănătoşi pentru a face tot ce ne propunem?

Simplu.

Având grijă de noi.

Această “grijă de noi” se traduce prin adoptarea unei alimentaţii sănătoase, echilibrate, prin activitate fizică, prin odihnă şi relaxare. Simplu, dar, totodată, complicat. În această lume agitată, stresantă în care trăim, ne este tot mai greu să găsim echilibrul, ne este tot mai greu să facem alegerile corecte atunci când vine vorba de sănătatea noastră, dar noi suntem AICI pentru a vă ajuta.

Prin urmare, vă propunem după o perioadă în care au predominat excesele alimentare, alcoolul, asocierile greşite de alimente, să realizaţi o zi de detoxifiere.


          Detoxifierea este o metodă de reechilibrare a organismului, o metodă prin care ajutăm corpul să elimine toxinele mult mai rapid. Majoritatea toxinelor sunt eliminate prin urină, materii fecale, transpiraţie, dar pentru că suntem expuşi unei cantităţi mari de toxine care se regăsesc în alimentele procesate, în aer, în produsele de igienă personală, în produsele de curăţenie, în fumul de ţigară, medicamente etc, corpul nu poate gestiona toţi aceşti “inamici” deoarece nu a avut timp pentru a se adapta. Toxinele acumulate în exces în corp pot da diferite manifestări precum tulburările de tranzit, imunitate scăzuta, lipsa energiei, migrene, oboseală permanentă, diverse afecţiuni ale pielii etc.

Pentru a scăpa de toate aceste neplăceri, dar şi pentru a obţine o scădere în greutate, o imunitate puternică, o scăderea a retenţiei de lichide, vă propunem să realizaţi o zi de detoxfiere cu ajutorul produsului nostru NATURA FAST DETOX.


          NATURA FAST DETOX este un produs compus din 6 sucuri vegetale gustoase, săţioase, bogate în vitamine şi minerale ce aduce numeroase beneficii organismului precum  purificarea organismului după o perioadă de excese alimentare, creşterea imunităţii, îmbunătăţirea tranzitului intestinal, reducerea senzaţiei de balonare, susţinerea pierderii în greutate etc.

          După o perioadă în care a predominat consuml excesiv de carne de porc, dulciuri, alcool, o zi de detoxifiere vă va ajuta să faceţi faţă cu brio provocărilor Noului An, vă va îmbunătăţi imunitatea într-o perioadă în care predomină gripa şi virozele respiratorii şi vă va da energia pe care aţi pierdut-o în zilele libere!

Pentru un RESTART, dar şi pentru a vă fi parteneri într-o călătorie care poartă numele de “stil de viaţă sănătos” la capătul căreia vă veţi redobândi sănătatea, dar şi un corp armonios, vă invităm să apelaţi la Centrul de Nutriţie şi Dietetică Natur House Berceni!


Cu drag,

Cristina Mihalache
Nutriționist și Dietetician
Natur house Berceni - Piața Sudului
0755.355.444