Retete

FASOLE PĂSTĂI CU ROŞII ŞI PUI LA TAVĂ

FASOLE PĂSTĂI CU ROŞII ŞI PUI LA TAVĂ


INGREDIENTE:
- 600 g fasole păstăi;
- 300g piept de pui;
- o ceapă roşie;
- 300g roşii cherry;
- 3 căţei de usturoi;
- 100g ardei gras;
- sare, piper, cimbru uscat;
- 500 ml apă;
- 20 ml ulei de măsline;
- o legătură de mărar verde.


MOD DE PREPARARE:
Fasolea, ceapa tocată, usturoiul tocat, roşiile tăiate pe jumătate şi ardei gras tocat cubuleţe se aranjează într-o tavă. Se presară, peste legume, sare, piper şi cimbru. Pieptul de pui se taie fâşii, se unge cu ulei de măsline, sare, piper şi se adaugă în tavă. Se adaugă 500 ml de apă şi se dă tava la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru o oră. După acest timp, mărarul se toacă şi se presară peste legume şi carne. POFTĂ BUNĂ!


Valori nutriţionale pentru 466g preparat: -  360 kcal;
                                                           - 23.86 g glucide;
                                                           - 37.83g proteine;
                                                           - 11.03 g lipide.