Nutritie si sanatate

Rezoluții la început de an!

REZOLUŢIILE NOULUI AN

Iată-ne la începutul unui Nou An care, pentru majoritatea dintre noi, reprezintă un “nou început”. Oare câţi dintre noi nu ne propunem noi rezoluţii pentru anul ce tocmai a început?
Câţi dintre noi nu facem liste peste liste? Câţi dintre noi nu ne dorim ca în Noul An să fim mai buni, mai sănătoşi, mai slabi?

Cea mai întâlnită dorinţă aflată pe lista rezoluţiilor Noului An este scăderea în greutate. Dar de ce trebuie să aşteptăm un An Nou ca să slăbim, ca să alegem sănătatea? Dar de ce trebuie să aşteptăm acea faimoasă zi de luni ca să adoptăm de un regim alimentar sănătos? De ce trebuie să aşteptăm o zi de “1” ca să facem o schimbare majoră în viaţa noastră? S-ar putea ca momentul, considerat de noi,  “potrivit”, să nu apară niciodată. Şi atunci de ce să tot amânăm??? De ce să ne jucăm atât de mult şi de periculos cu sănătatea noastră???
“Dacă nu-ţi faci timp pentru sănătatea ta, vei fi nevoit să-ţi faci timp pentru boala ta!”

Dacă ne dorim ceva cu adevărat şi dacă suntem hotărâţi, cel mai bun moment este ACUM! Dacă ne dorim să facem o schimbare benefică în ceea ce priveşte stilul nostru de viaţă, trebuie să acţionăm ACUM şi să nu ne mai găsim tot felul de motive, să nu ne mai punem piedici pentru a ne îndeplini scopul.

Haideţi, împreună, să facem din rezoluţia “Vreau să slăbesc!”, o realitate şi să nu rămână doar un alt obiectiv neîndeplinit!  Haideţi să facem din sănătatea noastră o prioritate în fiecare zi, nu doar în zilele de “1” sau “luni”!

Haideţi să ne trezim la realitate şi să conştientizăm că a fi sănătoşi depinde doar de noi şi de alegerile pe care le facem zilnic! Şi pentru că orice drum este mai uşor şi mai plăcut atunci când nu este realizat de unul singur, echipa Natur House Berceni - Piaţa Sudului vă este alături în această călătorie a schimbărilor şi vă aşteaptă să-i solicitaţi ajutorul. Iar, până veţi lua decizia de ne contacta, nu uitaţi:
 
“Dacă nu-ţi faci timp pentru sănătatea ta, vei fi nevoit să-ţi faci timp pentru boala ta!”


Cristina Mihalache,

Nutriționist și Dietetician
Natur House Berceni – Piața Sudului
0755.355.444